Testări la nivel pilot pentru obținerea unor sortimente de brânzeturi cu concentrat proteic: brânză cremoasă, brânzeturi maturate aromatizate și/sau acoperite cu peliculă comestibilă și cremă de brânză și analize fizico-chimice, microbiolo
Data licitatiei 16.10.2024
Expirat
11
11
Valoare estimata : 0 RON
|
Tip anunt:
Achizitii
|
ID: 8841156
|
Data publicarii :
10.10.2024
|
Tara/Judet:
RO/Bucuresti |
Descriere scurta:
Testări la nivel pilot pentru obținerea unor sortimente de brânzeturi cu concentrat proteic:
brânză cremoasă, brânzeturi maturate aromatizate și/sau acoperite cu peliculă comestibilă și cremă de brânză și analize fizico-chimice, microbiologice și senzoriale ale produselor obținute.
Coduri CPV:
71610000-7 - Servicii de testare şi de analiză a compoziţiei şi a purităţii
|
Textul licitației
crobiologice și senzoriale ale produselor obținute.
Descriere:
- se vor efectua activități de cercetare și optimizare a soluțiilor privind obținerea unor sortimente de brânzeturi cu concentrat proteic: brânză cremoasă, brânzeturi maturate aromatizate și/sau acoperite cu peliculă comestibilă și cremă de brânză și analize fizico-chimice, microbiologice și senzoriale ale produselor obținute.
Activități:
-Efectuarea unor șarje experimentale pentru diferite sortimente de brânzeturi (min 6).
-Analize ale laptelui-materie primă: pH, aciditate, grăsime, proteine, densitate; (min.10 analize)
-Analize microbiologice: bacterii aerobe mezofile NTG, activitate antimicrobiană (min. 15 seturi de teste)
-Analize senzoriale, evaluarea profilului de aroma și caracterizarea reologică (min. 15 analize)
Durata- 24 luni
Aspecte supuse consultarii:
-identificare organizație de cercetare care oferă servicii de cercetare in domeniul procesării produselor lactate, dotate cu instalații adecvate obținerii brânzeturilor cremoase, a brânzeturilor maturate aromatizate și/sau acoperite cu peliculă comestibilă și cremă de brânză și analize fizico-chimice, microbiologice și senzoriale ale produselor obținute.
-Preț estimativ – se solicita