Descriere scurta:
Aspect: sa corespunda documentelor tehnice normative de produs si normelor sanitare în vigoare, bucati întregi cu suprafata curata, nu se admit bucati cu suprafata înmuiata, mucilaginoasa (mizguita), înrosita, îngalbenita sau cu urma de impuritati. Consistenta : masa compacta, legata, de consistenta uniforma, se rupe usor fara a se sfarâma (nu se admite consistenta cretoasa sau cauciucoasa), de culoare alba cu nuanta galbuie, uniforma în toata masa Aroma si gust : placut, specific brânzei maturate de lapte de vaca, acrisos, usor sarat. fara miros strain (de amar, de iod, de furaj, de fermentatie straina, de chimicale, metalic,etc.). Saramura de zer acidifiat : lichid fara corpuri straine,de culoare galben-verzuie cu gust placut de fermentatie lactica, sarat, fara mirosuri straine. Ambalare : produsul va fi ambalat corespunzator, astfel încât caracteristicile calitative si cantitative sa nu fie compromise. Materialele folosite la ambalare trebuie sa fie avizate de Ministerul Sanatatii. Ambalajele de transport si ambalajele de desfacere, sa fie etichetate, marcate vizibil cu urmatoarele mentiuni: denumirea produsului, marca de fabrica cu denumirea întreprinderii producatoare, compozitia, masa neta, pretul, data fabricatiei, termen de garantie, numarul standardului de produs, semnele de avertizare pentru produselele fragile si pentru produsele care LIVRARE : pe baza de comanda ferma în termen de 3 zile de la transmiterea acesteia TRANSPORTUL :Cu mijloace de transport autorizate din punct de vedere sanitar , în conditii de igiena deosebite. RECEPTIA : la sediul autoritatii contractante prin cântarire ? prin aprecierea aspectului exterior DOCUMENTELE CARE VOR ÎNSOTI PRODUSUL LA LIVRARE : - factura fiscala - aviz de însotire a marfii - certificat de calitate
Coduri CPV:
15541000-2 - Brânză de masă
|