PULPE DE PUI INFERIOARE LA PUNGA
Data licitatiei 30.09.2024
Expirat
2
2
Valoare estimata : 482 RON
|
Tip anunt:
Cumparari directe
|
ID: 8799844
|
Data publicarii :
30.09.2024
|
Tara/Judet:
RO |
Descriere scurta:
PULPE DE PUI INFERIOARE LA PUNGA
Coduri CPV:
15112130-6 - Carne de pui
|
Textul licitației
tantului:
Data limita de raspuns a autoritatii contractante:
Repere Achizitionate
PULPE DE PUI INFERIOARE LA PUNGA
Numar de referinta: 05_pulpe_pui_inferioare
Pret de catalog: 12 RON / Unitate de masura
Unitate de masura: KG
Cod si denumire CPV: 15112130-6 Carne de pui (Rev.2)
Descriere: Reprezinta masa musculara cu os obtinuta in urma sectionarii transversale la nivelul articulatilor coxo-femurale a pulpei.
STAREA TERMICA
Caracteristicile care trebuie indeplinite in functie de starea termica sunt:
Refrigerata - racite in conditii care sa asigure in profunzime temperatura de 0....4oC.
PROPRETATI MICROBIOLOGICE
Numarul total de germeni aerobi mezofili, la suprafata: maxim 20/camp microscopic;
Numarul total de germeni aerobi mezofili, in profunzime: absent/g;
Salmonella: absent/25g;
Bacterii sulfito-reducatoare: maxim 1/g
AMBA