Furnizare branza telemea de vaca
Data licitatiei 03.07.2016
Expirat
46
46
Valoare estimata : 6,600 RON
|
Tip anunt:
Achizitii
|
ID: 1803584
|
Data publicarii :
29.06.2016
|
Tara/Judet:
RO/Cluj |
Descriere scurta:
Furnizare branza telemea de vaca: -Prin branza telemea maturata din lapte de vaca se intelege branza telemea livrata dupa un timp de minim 30 de zile de la data fabricatiei. Aspect – bucati întregi , cu suprafata curata , nu se admit bucati cu suprafata înmuiata, mucegaita, înrosita, îngalbenita sau cu urma de impuritati Consistenta - Masa compacta, legata , de consistenta uniforma, se rupe usor fara a se sfarâma. Nu se admite consistenta cretoasa; nu se admite consistenta cauciucoasa . Culoare - Alba uniforma în toata masa , în ruptura prezinta aspect de portelan, alba,pâna la alba cu nuanta galbuie , uniforma în toata masa Gust si miros – placut , specific brânzei maturate din lapte de vaca , usor sarat Saramura de zer acidifiat; aspect – lichid fara corpuri straine , jitul de saramura nu trebuie sa se întinda; culoare – galben cu nuanta verzuie , în timpul depozitarii culoarea saramurei poate deveni alb- laptoasa; gust - placut de fermentatie lactica , sarat , nu se admite gust si miros strain (de iod, amar, de mucegai, etc.) 5. PROPRIETATI FIZICE SI CHIMICE - apa maxim 57 %;grasime raportata la substanta uscata minim 40%; substante proteice minim 16,5 %;clorura de sodiu - în telemea 2,5…4%; în saramura de zer 6…10 % TRANSPORTUL - se face cu vehicule izoterme sau frigorifice curate fara miros strain,fiecare lot de livrare va fi însotit de documentul de certificare a calitatii
Coduri CPV:
15540000-5 - Brânzeturi
|
Textul licitației
, în ruptura prezinta aspect de portelan, alba,pâna la alba cu nuanta galbuie , uniforma în toata masa Gust si miros – placut , specific brânzei maturate din lapte de vaca , usor sarat Saramura de zer acidifiat; aspect – lichid fara corpuri straine , jitul de saramura nu trebuie sa se întinda; culoare – galben cu nuanta verzuie , în timpul depozitarii culoarea saramurei poate deveni alb- laptoasa; gust - placut de fermentatie lactica , sarat , nu se admite gust si miros strain (de iod, amar, de mucegai, etc.) 5. PROPRIETATI FIZICE SI CHIMICE - apa maxim 57 %;grasime raportata la substanta uscata minim 40%; substante proteice minim 16,5 %;clorura de sodiu - în telemea 2,5…4%; în saramura de zer 6…10 % TRANSPORTUL - se face cu vehicule izoterme sau frigorifice curate fara miros strain,fiecare lot de livrare va fi însotit de documentul de certificare a calitatii
Valoarea estimata fara TVA: 6600.00 RON
Conditii contract: factura fiscala
Conditii participare: Depunere oferta pana la data de 04.07.2016 ora 10:00 pe e-mail achizitii.pdeva@anp.gov.ro sau fax +40 0254230780. Pentru intocmirea ofertelor se va solicita caietul de sarcini cu specificatiile tehnice dorite, pe e-mail achizitii.pdeva@anp.gov.ro.
Criterii adjudecare: pretul cel mai scazut
Termen limita primire oferte: 04.07.2016
Informatii