Franta: ACCORD CADRE DE FOURNITURES DE DENRÉES ALIMENTAIRES COURANTES ET SERVICES SELON LA PROCÉDURE D'APPEL D'OFFRES OUVERT
Data licitatiei 31.01.2025
au mai rămas 34 zile
4
4
Valoare estimata : 1,535,900 EUR
|
Tip anunt:
UE
|
ID: 9122632
|
Data publicarii :
27.12.2024
|
Tara/Judet:
FR |
Descriere scurta:
Franta: ACCORD CADRE DE FOURNITURES DE DENRÉES ALIMENTAIRES COURANTES ET SERVICES SELON LA PROCÉDURE D'APPEL D'OFFRES OUVERT
Coduri CPV:
03142500-3 - Ouă
03221000-6 - Legume
03221200-8 - Legume cultivate pentru fructele lor
03310000-5 - Peşti, crustacee şi produse acvatice
15000000-8 - Alimente, băuturi, tutun şi produse conexe
15100000-9 - Produse de origine animală, carne şi produse din carne
15111100-0 - Carne de vită
15111200-1 - Carne de mânzat
15113000-3 - Carne de porc
15115100-8 - Carne de miel
15131400-9 - Produse pe bază de carne de porc
15131500-0 - Produse pe bază de carne de pasăre
15500000-3 - Produse lactate
15870000-7 - Condimente şi mirodenii
15893000-4 - Produse uscate
15896000-5 - Produse congelate
15897200-4 - Conserve de alimente
|
Textul licitației
laitiers, épicerie, poissonsIdentificatorul procedurii: c78b7b3f-d767-4f83-bfff-e41eba05870eTip de procedură: Deschisă2.1.1. ScopNatura contractului: BunuriClasificarea principală (cpv): 15000000 Alimente, băuturi, tutun şi produse conexeClasificare suplimentară (cpv): 15100000 Produse de origine animală, carne şi produse din carne2.1.3. ValoareValoarea estimată fără TVA: 1 535 900,00 EUR2.1.4. Informații generaleTemei juridic: Directiva 2014/24/UE2.1.5. Condițiile achiziției publiceCondiții de depunere: Numărul maxim de loturi pentru care un ofertant poate depune oferte: 11Clauzele contractuale: Numărul maxim de loturi pentru care se pot atribui contracte unui singur ofertant: 112.1.6. Motive de excludereMotive de excludere pur naționale: Se référer aux documents de la consultation5. Lot5.1. Lot: LOT-0001Titlu: BoeufDescriere: Boeuf, veau et agneau : Le présent marché concerne la fourniture de pièces de viande prêtes à être cuisinées, selon la découpe de la boucherie de détail, c'est-à-